Post by tanrilepoga on Feb 12, 2022 15:12:41 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Big Hunter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Big Hunter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מפתחות תקלות בצ'יטים ▞▞▞
▞▞▞ Big Hunter 2022 version ▞▞▞
Big Hunter แอ็กชัน ekmz
Big Hunter Action zxtx
משחק מהנה אבל עד כדי קשה מעט מאוד תגמול
שווה לתת להזדמנות משחק
זה ממש כיף זה כל מה שאני יכול להגיד שזה לא משתלם לנצח כמו רוב המשחקים היום גם זה הרבה זמן אולי ייקח בערך חודשיים לסיים את המשחק הזה והקליעה הקשה שלו כן אני ממליץ על זה
זה משחק טוב אבל זה נורא מתסכל לחזור על אותה משימה שוב ושוב, אתה צריך להוסיף קצת גיוון למשחק. גם שנהב קשה להשגה למרות שכל רמה מאתגרת ביותר. כשאתה מקבל נשק חדש המשחק נהיה קל יותר אבל זה רק עניין של זמן עד שהמשחק יחזור להיות קשה ומתסכל אז אתה צריך לשדרג את הנשק שכבר יש לך שדורש כמות עצומה של שנהב מה שלפני שאמרתי הוא קשה לבוא שוב משחק טוב רק צריך עבודה
זה משאיר אותי לשחק אבל לפעמים זה פשוט יחליט שאתה מפסיד. אתה לא יכול לברוח מזה אז זה יביא אותך, אתה מפסיד. אתה מכה אותו כמו 3 פעמים בזמן שהוא רץ עליך, זה לא עוצר, אתה עדיין מפסיד. מכניקה לא טובה אם יש רק 2 פקדים ואף אחת מהן לא תעזור לך בשילוב, תזמון טוב או לא. תקן את זה וזה יהיה 5* אבל אחרת זה פשוט גורם לך להפסיד בלי קשר לא משנה כמה פעמים.
יותר רגשי! במיוחד הדרך שבה הם בחרו לחנוק חיות נכחדות המציגות את בני האדם כסיבת ההכחדה שלהם בעוד שבני האדם לא היו, מה שהופך את זה ליותר כיף לשחק! חביב!
רמה 40 זה בלתי אפשרי זה כל כך קשה!
גרפיקה קלאסית וטובה, משנה המשחק מעולה והמשחק עצמו מאוד כיף ומעביר 4ת הזמן. שווה הורדה.
המשחק הזה הוא משחק אינדי פשוט, עשוי היטב, מדהים. הפשטות של המשחק מגניבה וזה משחק נהדר לשחק כשאתה מהנה כדי להירגע ולשחק משחק מהנה ומלא עד אפס מקום.
הסיבה העיקרית שהסרתי את ההתקנה היא בגלל שהוא לא מאפשר לי לגשת ללחצן הבית שלי כדי לצאת מהמשחק.
אני משחק 1000 בעולם, משחק נדיר ממליץ ביותר
יש לו חוויה טובה בימי השבט ואני מאוד אוהב את זה אתה צריך לצלם את הירך ו/או יש לך מגבלת זמן או שיש לך שגיאות מוגבלות זה מה שאני אוהב בו תודה שהכנת את המשחק הזה😁😁😁
זה כל כך קשה וזה מתסכל עם נקודת הפגיעה והשלב הבא Spear עולה כל כך הרבה
מאוד כיף אבל בדיוק כמו לקנות דברים זה כמו קשה יש לך לקבל 6000 עבור החנית הראשונה אתה יכול לקנות וואו אני לא אוהב איך הם עשו את זה ככה
משחק טוב. אבל מחקתי את המשחק אחרי שהשלמתי רמות של 100 ממותה וקרנף אבל אחרי שהתקנתי אותו מחדש, קרנף לא הושלם. איבדתי את הנתונים שלי. תעשה משהו בנידון
משחק של ציידים חחחחחח
משחק טוב מאוד יש לי אותו מאז שיצא לראשונה ותמיד מחפש נשקים חדשים ואם אתה לא שומר בענן וקנית דברים ברור שזה לא ישמור על התקדמות ה-deimos
Big Hunter Acțiune ound
משחק מאוד טוב
המותטה לא קרובה אלי ואני עדיין מת
משחק די מהנה אבל לוקח נצח לחלוטין כדי להשלים ולקבל גישה לכלי נשק חדשים. לא לכולם יש כל כך הרבה זמן
יותר מדי מודעות כל הזמן!!!!!! מְעַצבֵּן
מגניב לאללה,ממכר וכיף, אהבתי
משעמם וחוזר על עצמו. הגרפיקה בסדר, אבל אין שום דבר במשחק הזה.
דרך להרבה מודעות פולשניות וארוכות שאי אפשר לדלג עליהן גם בושה, די כיף.
ビックハンター (Big Hunter) アクション lpgw
זה לא רע, זה יכול להזדקן די מהר והדרך היחידה להרוויח כסף אמיתי היא לצפות בפרסומות... שמור את כל מה שאתה מקבל וקנה את חחחח 3 דברים ויהיה בסדר
Big Hunter მძაფრსიუჟეტიანი hmyn
מעט מאוד מודעות, סוף סוף מצאתי משחק נייד טוב.
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD Puzzle btpq
אחד ממשחקי הזבל שאי פעם שיחקתי .....בהתחלה זה היה מהנה אבל עכשיו זה הפך לגרוע ורע...תנועת החיות מאוד לא מקובלת ...אין לנו סיכוי לתקוף ...הנשק הוא זבל ...אתה צריך לשים סרטון הדגמה עבור כל נשק כדי שנדע איך תפקידו..דבר אחרון, למשחק הזה יש רמה בלתי אפשרית/יום אז ...למה היית מציע לגיל 7+...זה כל כך קשה ולעשות אני מלחיץ...המשחק הזה מבזבז את זמנכם ילדים אל תוריד אותו...DVLOPER הוא זבל..לא המלצתי עליו. (ノ`Д´)ノ彡┻━┻
הסיבה שנתתי לו כוכב אחד היא כי אני לא יכול לעלות מעל רמה אחת עשרה זה קשה מדי ובמיוחד העובדה שזה מתוזמן?! מה חשבתם היוצרים?! אנא הודע לי אם אתה נפטר מהטיימר בבקשה.
אוהב את המשחק. שונא את הפקדים. השחקן זז כל כך לאט בהשוואה לבעלי חיים אחרים. בסך הכל משחק טוב להרוג קצת זמן וכיבוד.
עצבני מאוד מהמשחקיות, התנועות האקראיות מחמירות מאוד. זה בלתי אפשרי לתזמן, אני לא אוהב את זה. מאכזב.
מודעה של 30 שניות בלתי ניתנת לדילוג, ממש פחות מ-2 דקות פנימה. אחת מיד לאחר הציד הראשון.
רעיון טוב אבל טחינה נוראית וכמעט בלתי אפשרית בגלל התנהגות אקראית של בעלי חיים. כמעט לחלוטין על התנפלות ושום דבר עם מיומנות.
Big Hunter ایکشن mpv
יותר מדי שלבים אמורים לגבי שמגעים לשלב 10 להפתח השלב הבא
המשחק טוב. הבעיה היחידה שלי היא שכאשר אתה פוגע בנקודת התורפה, הנזק הוא בדיוק אותו הדבר. הנזק צריך להיות גדול כי זה נקודה 'חלשה'. חלק מהם קשה לפגיעה אז אני תמיד מוציא יותר חניתות כדי לפגוע בהם. כשסוף סוף פגעתי בהם כל ה-hp של החיה עדיין על 2/3 ומספר החניתות שלי כל כך מועט. גם אם אני לא אתגעגע ואערם את הנזק, זה עדיין לא מספיק כדי להרוג את החיה.
משחק נהדר בסך הכל, אבל ה-hitboxes עבור tusks הם גדולים בהרבה עבור עיצוב המשחק בפועל.
מיותר מדי. אתה בעצם מחטט את אותו הדבר שוב ושוב מהשלב הראשון עד אינסוף.
מישחק מתורף אני יכול לשחק בבוא כל היום
אני לא יכול לשלוט בתנועה אבל המשחק עדיין טוב
טוב מאוד, זהו.... אם נתחיל לשחק, אנחנו אף פעם לא מרגישים לצאת מהמשחק, הגרפיקה טובה והאם הפקדים... שחקו את זה, כולם... נוכל להנות מהמשחק הזה מאוד!
זה מישחק שאין הרבה כאלה אז אההה מישחק מלך👑💎נותן 5 כוכבים
מצורף על ידי הגרפיקה הייחודית, אבל השתעמם מהר מאוד, יותר מדי מודעות, מצב חוזר.
כיף במשך השעה הראשונה בערך, אבל משעמם די מהר מכיוון שאין בזה סיפור אמיתי וההתאמות מוגבלות לנשקים בלבד.
כיף אבל רכישות באפליקציה לא עובדות
אולי אני סתם טיפש אבל המשחק הזה הוא אותו דבר שוב ושוב, רק שהוא מאוד קשה אז אתה לא באמת יכול לעשות את זה.
בסדר כזה
ממש בלתי אפשרי. ציפיתם לפגוע בכל נקודת תורפה. כמו כן, אם אתה רוצה שאנשים יאהבו מאוד את המשחק שלך לפחות רק תן לו הזדמנות שהחנית תיחסם מהחט. פשוט לשנות את העובדה שאתה צריך לפגוע בכל נקודת תורפה. אם לא. אני אמשיך לשנוא את המשחק הזה
לרוע המזל, אתגרי הסמילודון נהיים כל כך קשים, שבמיוחד התנועות והתגובות שלו ברמות גבוהות אף פעם לא נותנות לך סיכוי לנצח! אתה יכול לפחות להוסיף תחתית ריצה כדי להגן על התקפות קפיצה של סמילודון!! אבל אם אתה רוצה אתה עדיין יכול לעשות בו רפורמה