Post by tanrilepoga on Feb 12, 2022 14:50:50 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ KingGodCastle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KingGodCastle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор злато ▞▞▞
▞▞▞ KingGodCastle 2022 version ▞▞▞
Само одлична комбинација стратешког играња, изазова и разноликости. Већ постоји неколико важећих стилова игре и осећам се као да је игра тек почела. Ја сам фан!
Много грешака када се битка заврши, морате их поправити
имам чудан проблем. када играм игру са мобилним подацима, све ради добро. али када користим Ви-Фи добијам екран „Повезивање са сервером“ сваки пут после битке
Сјајна игра. Пуно забаве. Брзо добијате енергију и има много награда и много посла. Све грешке су исправљене и други проблеми. Све поправљено. Невероватно.
Не знам да ли је то мој телефон или мој интернет, купи мој боже, ова игра је супер заостала. Кад год се пријавим, замрзава се, чак и док играм, замрзавајте се, поправите то. Али сама игра је добра, игра је у реду, прилично се понавља и карактер је сладак.
То је забавна игра! Свака рунда је прилично дуга, али то није замерка, колико упозорење да то није баш обична игра хахаха, она означава ваше место, ако морате да затворите и побегнете
Cooking Yummy-Restaurant Game Arcade jdq
Fort KingGod Stratégie rmb
Било је то солидно искуство и трансакције су биле микро
Топло препоручујем! Већ сте утрошили доста времена у ову игру и упркос микротрансакцијама можете откључати нове хероје у радњи добијањем драгуља из дневних мисија!
Добра игра. Можете ли додати још један режим?
Платите да бисте победили игру, игра је сасвим ок, али је тако неравнотежа за пвп
Туторијал је био прислушкиван па сам, хвала Богу, успео да га поновим из менија. Након што сам други пут урадио ужасан водич, био сам бачен у групу дугмади и опција без водича или објашњења. Играо сам скоро 30 минута и још увек не могу да схватим како да "регрутујем" трупе које већ поседујем у свој списак. Нити тапкање на њих или њихово превлачење у празне прорезе не функционише, за шта сам претпоставио да сте то урадили пошто се спирт креће док га вучете. Сада не могу ни да играм без тима.
Веома добро направљена игра, правилно скалирање, добро направљен дизајн нивоа, само немојте додавати 50+ ликова за игру као већина игара. Нека буде једноставно, као што је тренутно. Лепота у једноставности. Хвала!
Игра је пријатна, али сваки пут када подигнем ниво јединице у касарни, она се једноставно сруши и морам да напустим игру да бих поново покренула.
Корисничко сучеље није прилагођено кориснику, стално сам се заглавио у менијима и нисам могао да играм игру. Изгледа да би могло бити забавно ако бих успео да га натерам да ради.
„Молим вас да олакшате куповину новог хероја, увек освежавам продавницу, али ипак добијам хероја којег већ имам“ 2021. „хвала“ 2022.
Не препоручујте да играте ако мрзите да сте заглављени и мрзите рнг, чини се да је немогуће добити нове ликове без плаћања, а чак и ако добијете новог лика, половина њих је лоша, игра је начин на који се рнг односи да даје тако мало енергије, а ви заглавиће се и немам шта да радим у игри јер не можете да напредујете, не препоручујем, као да желим да играм игру, али мало енергије и како не могу да добијем рунде = нема злата = нема лвл до хероја = не могу да напредујем .
Игра је забавна, ако волите аутоцхес, уживаћете у овоме, али нећете добити новог хероја док не купите пропусницу за борбу, а затим не платите хероја или запалите рупу на свом банковном рачуну покушавајући да добијете очигледно 2% шансе за позивање новог хероја да се деси. Налазим се у 8. поглављу са већином својих хероја, са 7 са којим почињете, на 6+ лвл и тек треба да видим новог хероја. Количина енергије је прилично ниска, такође би требало да се повећа за 5 сваки ниво након нивоа 10 или тако нешто. Повећајте шансу за новог хероја.
Игра се руши сваких 5 минута :Д
То је одлична игра, иако комуникација са сервером траје предуго
Ово је забавно, али игра је помало лоша, увек се заглавим на крају рунде и морао сам да се поново пријавим, и изгубио сам приличан број искуства, нисам сигуран зашто, пише да сам откључао ниво 13, али у игри се показује да сам још увек 12. ниво. Осим тога, то је добро изграђена игра
То је заиста забавна и добра игра плус остаје конзистентна са ажурирањима
До сада сам још увек заглављен са 7 хероја и отварао сам сандуке око недељу дана 😭
Наставља да се руши након ажурирања. Покушао сам деинсталирати и поново инсталирати исти проблем. Акинг упдате гаме 😞
Сваки пут када завршим мисију, увек се каже комуникација са тхв сервером, сада сам заглавио у поглављу 1 због тога
Добре стопе гача, али ии карактера се може побољшати
Добар део електронске дистракције.
Игра је заиста добра, али не знам зашто ми мобилни телефон постаје тако спор када је играм, користим Мото Г8 плус, могу да играм генсхин удар без проблема, али овај чак почиње да ми греје мобилни телефон
Одлична игра - лака за играње тешка за савладавање. не плаћате да бисте победили, једини проблем је понекад након ажурирања да вам не дозвољава да се пријавите, ово сам поправио брисањем и поновном инсталацијом.
Не дозвољава ми да максимално искористим своје награде током изазова да добијем новог лика... Стално говори грешка сервера. Покушао 3 пута са истим резултатом након потпуног уништења НПЦ-а... Пусти ме да победим, проклетство!
Одлична игра, али пошто се чини да не могу да откључам новог хероја, веома сам одложен од ове игре. А опција плаћања од 5 долара за новог хероја седи ту и руга ми се. Ова игра је привукла моју пажњу све док нисам изгубио од нових хероја нижег нивоа у арени, тучен као да сам ништа. Ипак, чини се да ја не могу да набавим ове хероје без готовине коју никако не бих могао да приуштим да уложим у ово. Нешто заиста није у реду са дизајном када се тврди да можете примити новог хероја кроз скрол, али је бескорисно. 0,0001% вероватноћа
и игра и анимација су добри, али сувише касни за играње
Ужасна стопа гача. Већ недељу дана играте и ниједан нови херој не би требало да сажалите или учините да се херој може купити са дијамантом!
Добар концепт, али лоша реализација. После сваког меча приказује се повезивање са сервером, али не мора поново да покреће апликацију након сваког меча што је фрустрирајуће
Игра је заиста забавна, али... Систем исхране помало убија расположење. Поготово сада јер сам заглављен на одређеном делу и сада покушавам нове ствари да схватим шта је најбоље за пробне вожње. (Покушај и грешка) Тако да поједе храну, онда не могу да радим инвазије или шта не. Опет, ова игра је прилично забавна.
Бесконачан процес учитавања „повезивања на сервер“ након сваког меча. Морам да изађем из игре и да се вратим касније да играм.
Игра је забавна и све то, али ја се суочавам са проблемом када завршим трку, када победим шефа, игра се замрзава и морам да је поново укључим да бих добио награде или наставио да играм. Даће му 5 стартова када се овај проблем реши. Користим Самсунг С10 плус.
Игра је забавна, али откључавање других ликова је као добитак на лутрији, неће се десити. Играм игру да откључам ствар, али још увек имам 7 људи након отварања Сцроллс-а који кажу да је то шанса да се појави нови лик и не говори вам шта шанса је једном .... када поправе да игра може бити једна од најбољих игара на свету, али даћу јој времена ако не могу да поправе, наћи ћу ону која може
После последњег ажурирања не могу више да се пријавим
Одлична игра ако волите овај жанр, ја играм опуштено. Нема принудних огласа, појављују се само као опција ако вам је потребно појачање. Играње се односи на котрљање јединица са листе коју одаберете и позиционирања. Шансе за откључавање су мале, али нека откључавања се појављују у свакодневној продавници. Почетни јунаци су прилично успешни ако их надоградите. Злато долази споро, али можете добити много од експедиције за лов на гоблине када је доступно, па сачувајте заставе за те дане. Започните напредовање није тако лоше ако можете да завршите режим изазова